CELUI CARE STIE   6 comments


Sunt un om simplu fara complexe, un om ca toti oamenii,  care  are nevoie citeodata sa imparta necazurile supararile si bucuriile vietii cu o terta persoana care stie sa asculte si nu vine cu ideii  noi in gindurile personale. Greu de gasit oameni care stiu sa asculte,si nu vin cu sfaturile si trairile lor in gindurile si trairile noastre. Poate spuneti ca exista fiinta draga de linga tine cu care imparti aceste trairi,fiind alaturi zi de zi la necazuri si bucurii. Da exista, fiind in permanent in compania ei, nu poti sa dai pe fata gindurile si trairile personale, putind fii interpretate cu totul altfel. Mai bine sa alungi din casnicie gindurile si cuvintele care pot rani, pot avea doua intelesuri si duc la fisurarea cercului acesta frumos si pufos de care avem nevoie fiecare fiinta. Casnicia  are puritatea si frumusetea unui cristal finisat, consider ca este pocat sa distrugi eternitatea relatiei a cuplului lasat si binecuvintat pe acest pamint de dumnezeu. Mai sunt si exceptii,momente cind nu mai exista dragoste cind sa rupt acel ceva frumos care imbina puritatea relatiei in doi si nu poti sa te pui impotriva vintului. Fiecare om are derptul de a iubii si a fii iubit nu poti sa tii fortat un om care  nu te mai iubeste, trebuie sa-i dai drumul sa zboare sa caute feicire si iubirea acolo unde considera ca o va gasii. Revin la persoana confidenta ,da eu unul am nevoie sa vorbesc sa spun vrute si nevrute sa ma descarc de gindurile care incarca inima, sa pot face loc la alte ginduri frumoase. Am un prieten care stie sa asculte un amic placut care vorbeste putin si nu analizeaza gindurile mele . Plinul inimii ma face sa pun mina pe telefon si sa sun pe  prietenul meu invitindul la o bere. Intilnirea  se transforma intr-o discutie de citeva ore, discutie care usureaza inima si aduce o liniste si pace sufleteasca pe o perioada nedeterminata de timp. Multumesc prieten drag ca  raspunzi prezent la apelurile mele.

Ps. cer scuze ca am transformat un pic tema .  IERTARE !

Pe aceias tema va invit sa cititi si la: blueriver, redsky, sara, scorpio, vero, virusache, papa  psipsina

 

Posted 1 august 2011 by pisicaru in Uncategorized

6 responses to “CELUI CARE STIE

Subscribe to comments with RSS.

  1. mergea si „celei”, persoanei, fie ca este de sex masculin :)… sunt rare persoanele care stiu sa asculte. bucura-te ca ai un astfel de prieten 🙂

  2. Pingback: Carmen Sima | Blog » celei care stie

  3. bucura/te de prietenie. dar sa stii ca si casnicia suporta confidente mai dure in ciuda purtatii de cristal. 😉

  4. E bine ca il ai aproape de sufletul tau..Un prieten ,care stie sa asculte si e SINCER ,e mare lucru intr-o relatie..Nu trebuie sa-ti ceri iertare..Sunt trairile tale si asa ai considerat de cuviinta..Doar e „parcela” ta! :))

  5. Pingback: Blestemul… celei care ştie « VeroVers

  6. Pingback: Celor care ştiu « Mustăţi lungi, gheare lungi

Lasă un comentariu