About   7 comments

This is an example of a WordPress page, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from. You can create as many pages like this one or sub-pages as you like and manage all of your content inside of WordPress.

Reclame

Posted 19 iulie 2011 by pisicaru

7 responses to “About

Subscribe to comments with RSS.

  1. Despre mine.

    • Stau si ma uit in oglinda, contemplind un chip rotund luminos cu ochi ,nas, gura si urechi, cu parul alb care acopera partea nevazuta a calculatorului meu de bord. Vreau sa analizez imaginea din oglinda,oare de unde sa incep? sa povestesc despre ce vad in oglinda. Ma intreb in sinea mea ? oare este o imagine deformata s-au poate e un tablou,oare sunt eu s-au nu? Acum sunt si peste o clipa dispar,dar CINE SUNT EU? Imaginea ramine ca un autoportret facut de un pictor celebru. Unul care sa suparat pe viata cautind sa-si inece amarul in rachiu de proasta calitate amestecat cu tutun prost. In picla de fum distorsionat acest pictor a vazut o imagine realista, reflectata in mintea noastra in care arta asteapta sa se nasca. Gata stiu sunt eu cel din oglinda,un om simplu cu defecte si calitati care incearca sa razbata prin jungla vietii,cautind fericirea,lovinduse de capcanele pline de neprevazut care pindesc la fiecare pas. Incerc sa cred ca sunt un luptator, un haiduc modern care vrea sa indrepte ceva in lumea aceasta strimba. Sunt eu omul din oglinda, cel care curge o data cu suvoiul vietii, care pornit nu mai poate fii oprit. CINE SUNT EU? calatorul care strabate acest spatiu si timp limitat, plin de obstacole neprevazute cu putine bucurii si fericirea neterminata. Am si un motto care ma calauzeste si spune cam asa: ziua ce-a mai usoara din viata mea a fost ce-a de ieri. Ma uit in oglinda si constat cu stupoare ca singurul timp real din viata este clipa prezenta, cu realitatea imaginii si a gindului care a strafulgerat mintea in momentul prezent. Sunt un razvratit care incearca sa astearna pe hirtie micile bucurii si marile suferinte. Raspunsurile la intrebarile mele trebuie sa le caut in alta parte nu in oglinda. Eclar imaginea din oglinda sunt eu!

  2. as I tried to translate by the help of Google translate, you are a writer and deep thinking with philosophical touches. Thank you for visiting my blog, I am glad to meet you. Do you make paintings too… With my love, nia

  3. Thanks for the kind words and for visiting. I am happy to meet you and I appreciate your photos. One day meal.

  4. Am ajuns aici urmînd un link de pe blogul Dor de dragoste. Vroiam să vă mulțumesc și în mod direct de vizita făcută pe blogul meu si de „like”-ul acordat unuia din posturi. Bine v-am gasit și să ne citim cu plăcere în continuare.

  5. Bine ati sosit, va multumesc pentru vizita si sper sa va faca placere micile mele ginduri din paginile blogului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: